Brussel

Deze week weer in Brussel geweest. Door de vele opdrachten met VIP’s en de rijvaardigheidstrainingen met chauffeurs is Brussel een specialiteit in mijn programma geworden. In de vrije uren ben ik altijd op zoek naar nieuwe routes en locaties.
Op de weg terug heb ik gebruik gemaakt van een mooie by-pass voor een stuk file op de Ring ter hoogte van Zaventhem, in de richting van Antwerpen. Neem de afrit Zaventhem, blijf links rijden en ga 1,5 kilometer verder opnieuw de Ring op, zie foto’s. Als het helemaal vaststaat kan je ook Vilvoorde aanhouden en later de borden Antwerpen volgen.

neem de afslag naar vliegveld Zaventhem

vervolgens links aanhouden

En na 1,5 kilometer links-af de Ring weer op

Ik hou me aanbevolen voor andere tips en trucs, dus laat een berichtje achter op deze site. Handig voor je collega’s!

1 Response to "Brussel"

  • Michael says:
Leave a Comment