Uitstekend slagingspercentage

Van het CCV ( de Contact Commissie Vakbekwaamheid van het CBR) kregen wij onlangs ons slagingspercentage binnen voor de vakopleiding Directiechauffeur 2014 :   83 %. !!!! Daar zijn wij zeer trots op, het landelijke percentage ligt namelijk op 45 %.

Een gezamenlijke inspanning van het team van Lacourt Verkeersopleidingen en VIP Quaestor. Er wordt gereden met een nieuw type BMW 520, met een M-pakket met flippers aan het stuur en voorzien van een professioneel navigatiesysteem.

De opleidingen starten en eindigen bij het vriendelijke kantoor van Lacourt verkeersopleidingen aan de Maresingel 56 te Leiden. Er is altijd wel enige parkeergelegenheid in de buurt.

Deelnemers aan de opleiding CCV D1, CCV D2 of de herhalingstraingen ontvangen na de opleiding een mooi certificaat.

1 Response to "Uitstekend slagingspercentage"

  • Frans Stubbe says:
Leave a Comment